Author
Dwiecki, Krzysztof
Jasińska-Stępniak, Aldona
Nogala-Kałucka, Małgorzata Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Title
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności
Place of publication
Poznań :
Publishing house
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Year of publication
cop. 2016.
Issue number
Wyd. 3. poszerz.
Object passwords
Chemia analityczna stosowanie
Additional information
Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
245
%a Analiza żywności :
%b wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c cop. 2016.
300
%a 165 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
650
%a Chemia analityczna
%x stosowanie
650
%a Żywność
%x badanie%x metody.
700
%a Dwiecki, Krzysztof
700
%a Jasińska-Stępniak, Aldona
700
%a Nogala-Kałucka, Małgorzata
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)